Tilberedning
1. OPTØNING
Vi anbefaler at du optør din ret i køleskabet. På den måde bibeholder du rettens smag, struktur og konsistens - og det giver også det bedste resultat. Ellers kan det fint optøes ved stuetemperatur, men vær opmærksom på at det ikke står ude for længe.
Optøningstid i køleskab (estimat):
650 gr.: 12 timer
1,2 kg.: 24 timer
2,5 kg.: 48 timer
Optøningstid ved stuetemperatur (estimat):
650 gr.: 8 timer
1,2 kg.: 12 timer
2,5 kg.: 24 timer
2. TILBEREDNING
Hæld den optøede gryderet i en gryde.
Varm retten op ved mellemvarme under jævnlig omrøring (pas på at du ikke brænder retten på!)
Opvarm til minimum 75°C
Tilsæt evt. ekstra krydderier hvis du ønsker den stærkere.
Servér retten, evt. med det anbefalede tilbehør til retten.
OBS: Retten skal opvarmes til minimum 75°C.